A Bobo FC nyerte a Losonci István Emléktornát

20120111-1.jpgTizenhatodszor rendeztek teremlabdarúgó tornát a nagyszerû sportember, Losonci István emlékére a Bonyhád Városi Sportcsarnokban. A Barátság Kupán már a csoportmérkõzések során akadtak jókora meglepetések, a legnagyobb ezek közül a Palermo (Jaksa P., Calka) korai búcsúja volt. Az elsõ kört a Térkõ Center, az A’la Cool, a Ferplast és a Keretbe SE zárta csoportgyõztesként.

A negyeddöntõk során a fõ esélyes Sipos FC közel járt a korai búcsúhoz, a Térkõ Center (Márk testvérek) ellen 1-3-ról álltak fel a hajrában Mátéék. Az A’la Cool (Kardos M., Rafai) folytatta remek szereplését és lépett tovább az L.K. Bulls (Kirch, Beke) ellen. A Bobo FC nagy csatában, Czinkon gyönyörû aranygóljával verte a Ferplastot (Kovács L.), míg a Keretbe SE a W-Ablakkal (Vituska, Tálas) szemben meggyõzõ és szép játékot bemutatva nyert.

Az elõdöntõk drámai csatákat hoztak. Elõbb a Sipos FC (Máté N., Laki) izzadt meg nagyon az A’la Cool ellenében. A gólkirály Máté Róbert pazar aranygóljával végül a címvédõ jutott a döntõbe. A másik ágon a legjobb játékosnak választott Szatmári Lóránd vezette baranyaiak a félidõig lefocizták a Bobo-t, háromgólos elõnyt szereztek, de talán túl korán elhitték, hogy megvan a meccs. Máté Balázs két remek alakításával visszahozta egy gólra csapatát, amely aztán lendületbõl ki is egyenlített, sõt egy újabb Czinkon aranygóllal bejutott a döntõbe.

A Keretbe SE a bronzmérkõzésen ugyan javított, de nem túlzás azt állítani, igen csalódott lehet a Perlaki-csapat, amely a tornán talán a legszebb játékot játszotta. Mint ahogy az A’la Cool teljesítménye is dobogót érdemelt volna. A döntõt viszont az utóbbi két kiírás gyõztese játszhatta, akik csak „elbukdácsoltak” a fináléig. A Bobo FC-nek olyan lökést adott a sírból visszahozott elõdöntõ, hogy Czinkon, Varga és Fekete duplájával lényegében simán lehozták a döntõt.

Eredmények:

negyeddöntõk:

Sipos FC – Térkõ Center Kakasd 5-3

A’la Cool – L.K. Bulls 6-2

Bobo FC – Ferplast 4-3 (ag.)

Keretbe SE – W-Ablak 7-3

elõdöntõk:

Sipos FC – A’la Cool 2-1 (ag.)

Bobo FC – Keretbe SE 4-3 (ag.)

3. helyért:

Keretbe SE – A’la Cool 6-3

döntõ:

Bobo FC – Sipos FC 6-2

legjobb játékos: Szatmári Lóránd /Keretbe SE/

legjobb kapus: Kácsor István /Bobo FC/

gólkirály: Máté Róbert /Sipos FC/ 13 gól