Újabb 5 évig vezeti az ÁMK-t

Bonyhád Város Önkormányzatának Képviselõ-testülete október 27-i ülésén döntött a Vörösmarty Mihály Általános Mûvelõdési Központ igazgatói állására beérkezett pályázatokról. A pályázati határidõ lejártáig 4 pályázat érkezett. A pályázatokat október 13-án bontották és megállapították, hogy két pályázat felel meg a kiírásnak: a bonyhádi Juhász Józsa Mártáé, valamint a kaposvári Péter Adrienné.

20111102-4.jpgA két pályázatot az egyeztetések lebonyolítására átadták a létrehozott szakmai bizottságnak. A szakmai bizottság munkájában – a jogszabályi elõírásoknak megfelelõen – részt vett egy országos szakmai szervezet képviselõje (a Kulturális Központok Országos Szövetségének elnöke), valamint a közalkalmazotti tanács és a szakszervezet képviselõje. A bizottság a két pályázatot áttanulmányozta, és egyértelmûen a jelenlegi igazgató, Juhász Józsa Márta pályázatát támogatta.

Az önkormányzati képviselõ-testület október 27-i ülésén a grémium Juhász Józsa Mártát további 5 évre, 2011. november 1-tõl 2016. október 31-ig megbízta a bonyhádi Vörösmarty Mihály Általános Mûvelõdési Központ igazgatói feladatainak ellátásával.