Duplán ünnepelték az Idõsek hetét

20111028-5.jpgGazdag programot kínált az elmúlt két hétben a bonyhádi Gondozási Központ az intézmény szépkorú ellátottjainak. A programsorozat a Perczel Mór utcai Idõsek Klubjában kezdõdött, ahol az Idõsek Világnapja alkalmából köszöntötték a Klub tagjait. A hét elsõ felében a Solymár Imre Városi Könyvtár munkatársaival közösen szervezett programokon vettek részt, többek között hangszerbemutatón, Nordic-Walking bemutatón és filmvetítésen. A hetet közös bográcsos fõzés zárta.

20111028-6.jpgA következõ hét programjai a Szabadság utcai Idõsek Klubjában zajlottak. A hét elején a Pitypang Óvoda apróságai köszöntötték az idõseket. A hét folyamán mûsort adott a Györei tánccsoport, a Katolikus Ifjúsági Közösség gitáros 20111028-7.jpgdélutánt tartott, volt vetélkedõ, közös fõzõcske. A programsorozatot pénteken teadélután zárta, melyen Filóné Ferencz Ibolya alpolgármester asszony születésnapi tortával köszöntötte a „kerek évfordulósokat”. Az idén ünnepelte 75. születésnapját Pesti László és Kálazi Sándor, 80 éves volt Kiss Antalné, 85 éves: Gergely Péterné, Hahn Józsefné, Pál Sándor, Nagy János és Varga Jánosné. A gondozkplogo.jpg90. évét töltötte be Altvater Mihályné, és a legidõsebb születésnapos a 95 éves Bencze Jánosné.

A program szervezésében és lebonyolításában aktív közremûködõk voltak a TÁMOP-5.4.3.-10/2-2010-0003 számú pályázat keretében foglalkoztatott segédgondozók, akik elõször vettek részt ilyen jellegû tevékenységben.