Bemutatták a projekt tapasztalatait

20111028-1.jpg20111028-2.jpgA BONI Vörösmarty Mihály Általános Iskolában a kompetencia alapú oktatás jegyében valósították meg a harmadik évfolyam osztályai a Nyelv-Játék-Irodalom projektet. Október 27-én, a projektzárón pedagógusok, diákok és szülõk együtt tekintették át az elmúlt hetek tapasztalatait.

Az együttlét közös énekléssel indult, majd Kovács Andrea és Vendég Edit, a Vörösmarty iskola pedagógusai 20111028-3.jpgegy prezentáció segítségével mutatták be a projektet. A diavetítés gazdag képanyaga az elmúlt hetek sokoldalú tevékenységeirõl és jó hangulatáról árulkodott. A projektmódszer lehetõvé tette, hogy a diákok nyílt tanulási munkaformák keretében a tanórai és a tanórán kívüli 20111028-4.jpgfoglalkozások ötvözetével mélyíthessék el ismereteiket.

A rendezvényen egy kiállítás keretében bemutatásra kerültek azok a produktumok, amelyek a diákok keze munkája által készültek el. A családok összefogásával megvalósult gyûjtõmunka lehetõvé tette, hogy a kiállítás anyagát a bonyhádi népcsoportok életmódjáról tanúskodó tárgyi emlékek gazdagítsák.