Jubileumi röplabdás találkozó – sztárvendégekkel

20100713-1.jpgTizenötödik alkalommal rendezi meg Országos Röplabdás Találkozóját a Sporttal a Családért Bonyhádi Röplabda és Szabadidõ Klub. A háromnapos rendezvény keretében július 30-án, pénteken 9 órától várják már a sportág szerelmeseit a Bonyhád Városi Sporttelepen. A települések közötti mérkõzések 14 órakor kezdõdnek a 6 fõs mix csapatoknak, este pedig disco-ba várják a táncoslábúakat.

Másnap ismét 9 órakor kezdõdnek a mérkõzések, ekkor a 6 fõs mix csapatoknak, illetve a strandröplabda pályákon. Az ünnepélyes megnyitó 10 órakor lesz, és a sporton kívül is sok program várja az érdeklõdõket: lehet szavazni Magyarország legszebb röplabdás lányára, lesznek családi vetélkedõk, illetve a helyi csoportok közül fellép a Titti Corsi és a Szöcske Akrobatikus Rock and Roll táncegyesület. Ezen a napon a röplabdás találkozó 15. születésnapja alkalmából sztárparádé lesz: 18:30-kor Jubileumi ALL STAR röplabdamérkõzés: Dél-Dunántúl – VIVA TV (Ben, Puskás Peti, Kovácsovics Fruzsina, Cosombolis), 20 órakor Szekeres Adrienn, majd a Cosombolis, õket követi Dévényi Tibi bácsi, éjfél után pedig jubileumi party veszi kezdetét.

A zárónapon, augusztus 1-jén vasárnap a 4 fõs mix csapatok mérik össze tudásukat, 10 órakor veterán autók találkozója lesz. A három nap alatt korlátlan lehetõség kínálkozik a röplabdázásra a 16 füves és 2 strandröplabda pályán. A szervezõk július 16-ig minden résztvevõ csapattól írásos jelentkezést várnak, helyszíni jelentkezés július 31-én 8:30 óráig a 6 fõs mix csapatoknak, augusztus 1-jén 8:00-ig a 4 fõs mix csapatoknak lehetséges. Az elõzetes nevezéseket a következõ címre várják: Vizin Balázs szervezõ, 7150 Bonyhád, Bacsó Béla utca 37/D. Információk: tel.: 20/487-3701, vagy e-mailben: ropistalalkozo@freemail.hu . A nevezési lap a honlapról letölthetõ: www.ropibonyhad.hu