Bonyhádon alakul meg a Panoráma Világklub megyei szervezete

Bonyhádon alakul meg a Panoráma Világklub Tolna megyei szervezete, melynek legfontosabb céljai: a megyébõl elszármazottaknak és a külhonból hazatérõ magyaroknak találkozási pont biztosítása, kapcsolatépítés a világ különbözõ részein mûködõ klubokkal, a határontúli magyar klubokkal szorosabb kapcsolat kiépítése, kulturális kapcsolatok kialakítása, a fiataloknak ösztöndíj és egyéb lehetõségek felkutatása a nagyvilágban. Július 22-én, csütörtökön 18 órakor a bonyhádi Jónás János Közösségi Házban várják az érdeklõdõket és érintetteket. Bevezetõt mond: Potápi Árpád János, a város polgármestere. A Világklubot bemutatja: dr. Tanka László alapító elnök, az American Hungarian Panoráma világmagazin fõszerkesztõje. Házigazdák: Kereki Kati (Bonyhád Városi Televízió), és Antal Mária (Petõfi Sándor Evangélikus Gimnázium).

A programban szerepel:

• Kovács Nóri énekes, a Világklub zenei vezetõje: Ami a szívemen… címû mûsorából

• Tarics Péter elõadómûvész, a Világklub irodalmi vezetõje: részletek Wass Albert emlékmûsorából

• Kovács Gábor muzsikus dalai

• Sebestyén István népmûvész, mesemondó mûsorából

Lesz vendégfórum is, ahol a jelenlévõk megismerkedhetnek a rendezvényen résztvevõ neves vendégekkel. Az esemény helyszínén: kiállítások, bemutatók, kóstolók, és tombola értékes nyereményekkel.

A helyszínen lehetõség nyílik a Panoráma Világklub tagsági igazolványának kiváltására, amely egy évre 5000 Ft – ez az összeg tartalmazza a budapesti és Tolna megyei rendezvényeken való ingyenes részvételt, valamint a Panoráma magazin egyéves elõfizetését is.

További információk: Kereki Kati, tel.: 20/966-8833, email: kati.kereki@gmail.com; illetve Antal Mária, tel.: 30/324-9310, email: antal.maris@gmail.com .