Új szolgáltatás a bonyhádi postán!

A Magyar Posta az elmúlt két évben teljesen megújította pénzügyi portfólióját. Ennek köszönhetõen Bonyhád lakosai is igénybe vehetik a posta modern pénzügyi szolgáltatásait. Már igényelhetõ a Posta Személyi Kölcsön is, amely ingatlanfedezet nélkül, szabadon, bármire felhasználható, egyszerûen igényelhetõ, és az alacsonyabb jövedelemmel rendelkezõ ügyfelek számára is elérhetõ, hiszen nettó havi 100.000 Ft jövedelmet kell hozzá igazolni.

A Magyar Posta az elmúlt idõszakban olyan versenyképes pénzügyi termékekkel lépett piacra, amelyek megteremtették annak feltételeit, hogy szolgáltatási portfóliójában – igazodva a nemzetközi trendekhez – egyre nagyobb szerepet kapjanak a pénzügyi, pénzforgalmi szolgáltatások. Posta Számlacsomaggal már több mint 40.000 ügyfél rendelkezik, a Magyar Posta Befektetési Zrt. pedig 30.000 befektetési számlát kezel.

A Magyar Posta 2700 fiókjával a kistelepüléseken is jelen van, számos helyen az egyetlen pénzügyi szolgáltató. A posta biztosítja a modern pénzügyi termékekhez való hozzáférést a nagyvárosokon túl a kisebb vidéki településeken élõk számára is.

Már 345 postán – köztük Bonyhád 1-es postán is elérhetõ a posta legújabb pénzügyi terméke, a Posta Személyi Kölcsön.

A Posta Személyi Kölcsön ingatlanfedezet nélkül, szabadon, bármire felhasználható (pl.: tartós fogyasztási cikk, gépkocsi vásárlás, lakásfelújítás, stb).  A futamidõ során nem kell árfolyam különbözettel számolni, hiszen kizárólag forint alapon igényelhetõ. A kamat a teljes futamidõ alatt fix, elõre kiszámítható, tervezhetõ változatlan mértékû törlesztõrészletet biztosít. 

A Magyar Posta széles ügyfélkört szeretne elérni, így a termék fejlesztésekor és a kondíciók meghatározásakor is ez vezérelte. A cél egy versenyképes kondíciókkal és egyszerû folyamatokkal igényelhetõ, fogyasztási kölcsön tömeges kihelyezése.

A kölcsön paraméterei teljesen megfelelnek egy átlagos család és a Magyar Posta ügyfélköre igényeinek: 2-4 év közötti futamidõt és 200-500 ezer forint között igénybe vehetõ kölcsönösszeget biztosít, kedvezõ kamatozás mellett. A Posta Személyi Kölcsön az alacsonyabb jövedelemmel rendelkezõ ügyfeleknek is elérhetõ, hiszen nettó havi 100.000 Ft jövedelmet kell hozzá igazolni.

Az ügyfelek két terméktípus közül választhatnak:

§  igényelhetõ a kölcsön, akár Posta Számlacsomag megnyitása nélküli konstrukcióban, vagy

§  elérhetõ lesz az újonnan nyitott, vagy meglévõ Posta Számlacsomagra legalább havi 100 ezer forint jövedelem átutalás vállalásához kötött konstrukció, amiért az ügyfelek kamatkedvezményben részesülnek a teljes futamidõ alatt.

További részletek: https://www.posta.hu/penzugyi_szolgaltatasok/posta_szemelyi_kolcson oldalon.