Pályázatot nyert a Gáborház

A Gáborház 2012 Borászati Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 2013-ban nyújtotta be projektjavaslatát a Tolna Hármas Összefogás Vidékfejlesztési Szövetséghez, melyre a LEADER Helyi Akciócsoport támogató nyilatkozatot állított ki. 

gaborhaz1.jpg 

A vállalkozás ezt követõen nyújtottba be támogatási kérelmét a Mezõgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz a „Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó támogatások” jogcímre, melynek keretében a „Konyhai és éttermi eszközbeszerzés turizmus fejlesztéséhez” megnevezésû projektre 11.656.572 Ft vissza nem térítendõ forrást nyert el.

gaborhaz2.jpg 

  A pályázó ennek a támogatásnak a felhasználásával beszerezte a konyhai és éttermi eszközeit és bútorokat vásárolt. Marketing tevékenység keretén belül készült kiadvány, arculati elem, címke stb. Az eszközök beszerzésével az Apponyi pincészetben még kellemesebb környezetben és teljes körû kiszolgálással várják vendégeiket. A marketing tevékenység reklámozza a vállalkozást, mely a pincészet hírét viszi a környezet számára és az új piac megszerzése végett is fontos.

gaborhaz3.jpg