Teltházas Operettgála Bonyhádon

20150521-2.jpg

A Pesti Magyar Operett Színpad társulata mutatkozott be május 20-án a bonyhádi mûvelõdési központban. Az Anyáknapi Operettgála elnevezésû turné keretében érkezõ elõadásra a jegyek már elõvételben nagyon gyorsan elkeltek. A teltház annak is köszönhetõ volt, hogy két mûvész családi szálakkal kötõdik a városhoz: Köllõ Babett itt nõtt fel, Mádi Piroskának pedig rokonai élnek a Völgység fõvárosában. Babett az elõadás elején felköszöntötte az épp születésnapját ünneplõ nagymamáját, aki a gálát követõen úgy fogalmazott, hogy ezért az estéért érdemes volt élnie, hiszen láthatta unokája fergeteges sikerét.

20150521-1.jpg

A két férfi elõadó, Buch Tibor és Göth Péter hangja is elkápráztatta a közönséget, akiket hol érzelmes, hol vidám hangulat járt át a daloktól, és az ismert nótákat közösen énekelték a fellépõkkel. Az est sztárvendége Oszvald Marika volt, aki szárnyalt a színpadon, ének- és tánctudásával, humorával fergeteges hangulatot teremtett.

A közönség soraiban többen is megjegyezték, hogy örömmel jönnének máskor is operett estre, hiszen örök élményt kaptak a „két felvonásos” gálamûsortól, és a szívvel-lélekkel játszó és éneklõ, a munkájukat láthatóan élvezõ elõadóktól.