Ötéves a bikali Élménybirtok

2010. április 1-jén nyitotta meg kapuit Magyarország elsõ tematikus parkja, a bikali Élménybirtok. Idén április 4-én az 5. évadot indítják útjára: légy újra részese a legnépszerûbb programoknak, nézd meg új, állati szereplõk által elõadott mesejátékukat, és szurkolj kedvencednek a lovagi tornán!

AZ ÉLMÉNYBIRTOK MOST 3 NAPON KERESZTÜL VÁR ÚJ, ÉS JOBBNÁL JOBB PROGRAMOKKAL!

április 4. – Új, Sztármese címû mesejáték PREMIER elõadása

április 5. – Új, Münchhausen báró kalandjai címû lovas PREMIER elõadás, Lui Bûvész varázsiskolája

április 6. – Nemes László gyerekeknek szóló zenés színházi elõadása

Minden nap várnak a múltat idézõ falusi porták, óvárosi céhes kézmûves mûhelyek, ahol mesteremberek élik dolgos mindennapjaikat, portékáikat kézzel készítik. Kalandos játékok a család apraja-nagyjának, hol tudásukat, erejüket, ügyességüket összemérhetik.

20150402-1.jpg

ÚJ ELÕADÁSOK:

Sztármese

Mikor az állatok megszólalnak… Kiderül, mit gondolnak a gazdáikról, egymásról, s úgy általában a világról. Veszekednek, féltékenyek, szerelmesek, éhesek, utálkoznak, haragszanak, nagyképûek, magukba fordulnak, zavarban vannak, sokat vagy keveset beszélnek, lusták, szorgalmasak, hízelegnek, panaszkodnak, csakúgy, mint az emberek. Kibeszélik a környezetüket, kalandra vágynak, jókat mulatnak az emberek butaságain, értetlenségein. S mindezt egy castingon teszik, hisz megérkezett Quentin Tar Antónió, a világhírû filmrendezõ és állatfõszereplõket keres. Brad Pite, Uma Torma, Sziréna van Seduxen, Tom Rúzs, Szandra Lolló és Antónia Banderas hozzák is kedvenceiket, hogy egymással mérkõzzenek.

20150402-2.jpg

Münchhausen báró kalandjai

Münchhausen bárót korának híres hazudozójaként ismeri a világ. Legendás mesebeli történeteit nehéz túlszárnyalni, a fantáziájában megszületett históriákat oly valósághûen és meggyõzõen adja tovább, hogy az embernek igencsak meg kell erõltetnie magát, hogy ne higgye el. Útitársával, Spiné grófnõvel jártak a világ közepében, voltak vendégségben az orosz cárnál, idõztek Ámerikában, s mindenütt, hova a meséje odavisz. Az izgalmas lovas elõadásban Münchhausen elmeséli, mily kalandjai voltak i. e. másfél millió évvel ezelõtt, majd Cézár udvarában, Rómában, a lovagkorban, s napjainkban. Fõszerepben a ló áll, mint az ember társa, s hogy a különbözõ korokban az ember milyen szerepben használta e csodás állatot. A humor és a sok félreértés gondoskodnak arról, hogy egy pillanatra se lankadjon figyelmed!

„5 ÉVESEK LETTÜNK” NYEREMÉNYPROGRAM

Az Élménybirtok születésnapja alkalmából rendkívüli akciókkal várják s látogatókat 2015-ben. Az 5-ös szám szerencsét hozhat az idén mindenkinek!

5 éves vagy? 5-én születtél? Kitûnõ a bizonyítványod? Az 5. házassági évfordulótokat ünneplitek? Az 5. sorban, az 5. vendég vagy a nyári, esti elõadások alkalmával? Igazold, és nyereményben részesülsz!

BIKALI NYÁRI FESZTIVÁL 2015

5 éves a bikali Élménybirtok, ezért idén 5 kiemelt nyári programmal várják a látogatókat! Három programon való részvétel esetén a 4. program INGYENES!

20150402-3.jpg

május 24. – Sláger TV Party

június 27. – Az ExperiDance Production táncosai bemutatják „A király nevében” címû táncszínházi elõadást gyöngyberakással.

július 4., 18., 25., augusztus 1., 8. – Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház és az Élménybirtok színészei valamint lovasai bemutatják a János vitéz címû szabadtéri, lovas-színházi családi elõadást.

július 11. – Kállay-Saunders András élõ 80-90 perces koncert

augusztus 22. – Az ExperiDance és a 100 tagú cigányzenekar szólistái bemutatják a „Fergeteges – A királynõ, a gróf és a cigánylány” címû zenés táncelõadást.

Feledhetetlen élmény gyerekeknek és felnõtteknek egyaránt!