INTERSPAR hipermarket nyílt Szekszárdon

A város elsõ INTERSPAR hipermarketének megnyitásával november 20-tól Szekszárdon is elérhetõvé vált a megszokott SPAR minõség. A beruházással 79 új munkahelyet létesített a SPAR Magyarország Kft.

Ünnepélyes keretek között, november 19-én nyitotta meg legújabb egységét a SPAR Magyarország Kft. a korábbi Budai Nagy Antal honvéd laktanya területén, amely az ország harminckettedik INTERSPAR üzlete.

Az új hipermarket igazi vásárlási élményt nyújt modern, tágas tereivel és – a SPAR-nál megszokott módon – több ezer cikkelemet tartalmazó választékával. Az áruház kialakításakor a vállalat a környezet védelmére is figyelmet fordított: a LED világításnak köszönhetõen az energiafelhasználás sokkal hatékonyabb, de ugyanilyen célokat szolgál a modern hûtéstechnikai rendszer is; ún. hõ-visszanyeréssel a hulladék hõbõl használati meleg vizet készít a rendszer és elõmelegíti a fûtési meleg vizet.

A legszélesebb fogyasztói igényeknek megfelelõen, az üzlet kínálatában egyaránt megtalálhatóak a kedvezõ árú SPAR sajátmárkás cikkek és a megszokott, kiváló márkatermékek, de a legkülönbözõbb háztartási eszközök, papír-írószerek, játékok, kozmetikai és ruházati cikkek is, termékcsoportoknak megfelelõ színvilággal elkülönítve. A húspultban elérhetõk a cégcsoport saját húsüzemébõl származó, ellenõrzött minõségû REGNUM hentesáruk és húskészítmények, s széles a választéka a helyben sütött friss pékáruknak és hidegkonyhai készítményeknek is.

 Mivel az új INTERSPAR üzlet területén korábban honvéd laktanya volt, emléket állítva az itt szolgáló katonáknak, illetve Szekszárd város katonamúltjának emléktáblát is avattak az áruház ünnepélyes megnyitása alkalmával.

 Az új üzlet a Tartsay út 9. alatt hetvenkilenc munkatárssal – Csiba Viktor áruházvezetõvel az élen –, hetente megújuló akciókkal és udvarias, szakértõ kiszolgálással várja a vásárlókat a hét minden napján.

 

Cím: Szekszárd, Tartsay út 

Nyitva tartás: H-P: 6.00-22.00, Sz: 6.00-22.00, V: 8.00-19.00