Váraljai önkéntes tábor

Az Európai Unió által támogatott ÉRTED Önkéntes Program keretében a Laurus Alapítvány és konzorciumi partnere 2013. május 13-17-ig a Váraljai Ifjúsági Tábor felújítási részmunkáit önkéntesek foglalkoztatásával végzi el.

Cél: A tábori szezon elõtt a házak külsõ festése, a tábor területének csinosítása.

Várunk mindenkit, aki a gyerekek táborának csinosításáért, felújításáért önkéntes munkát vállalna.

A jelentkezéseket Dudás Olga a 20/3944459-es számon vagy duolgi[kukac]gmail.com e-mail címen, vagy Ferenc Veronika a 70/2672784-es telefonszámon és a hercencula[kukac]gmail.com e-mail címen várja.

Lehetõség van arra, hogy a tábor idején jelentkezõk az éjszakát térítésmentesen a táborban töltsék.

Délelõtt és kora délután végezzük a felújítási munkákat, délután és este, ha igény van rá a táborozók részére szabadidõs programot biztosítunk.

A felújításhoz szükséges anyagokat, eszközöket rendelkezésre bocsátjuk. Az önkéntes munkát végzõk részére étkezést biztosítunk. Pénteken tábornyitót tatunk tábortûzzel és meglepetésekkel!

 

Várunk mindenkit az önkéntesek csapatában!

 

Várjuk az önkéntes munkához, vagy az önkéntesek részére a felajánlásokat is, ha valaki így szeretné támogatni a programot. Felajánlható:

 

– az önkéntesek részére ásványvíz, üdítõ, étkezés, helyszínre szállítás

– a felújításhoz: festõeszközök, szerszámok, védõruha festéshez

– vállalkozások részérõl akár 1-1 napos szakmunka

 

Az önkéntes munkavégzés jelentkezéseit illetve egyéb felajánlásaikat kérjük, május 13-ig juttassák el hozzánk annak érdekében, hogy a munkák ütemezhetõek, a feltételek biztosíthatóak legyenek.

  Tegyünk együtt a gyermekeink táboráért, mert segíteni jó!