Nyilvános táncórával zárul a jubileumi sorozat

20130425-1.jpgA BONI tánctagozata ebben a tanévben ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját. A jubileum alkalmából 5 különbözõ tematikájú mûsort tekinthettek meg az érdeklõdõk. Ezeken a rendezvényeken többen is készítettek fotókat, Turós Balázs és Máté Réka alkotásaiból válogatás tekinthetõ meg hétfõtõl a bonyhádi sétálóutca és a városközpont üzleteiben.

Április 29. a Táncmûvészet Világnapja, ez alkalomból nyilvános táncórát tartanak a tagozat növendékei, Szarvas Szilvia és Hitter Zsolt vezetésével. A lépések, koreográfiák kipróbálására minden érdeklõdõnek lehetõsége nyílik ekkor, a sétálóutca templom felõli végénél, 14 és 17 óra között.

20130425-2.jpgA BONI tánctagozatának moderntáncosai a május 4-én Pécsett megrendezendõ, V. Esély a Mûvészetre Táncfesztiválra is készülnek. Nagy az izgalom, hisz a T/1-es csoportjuk az elmúlt 4 évben megnyerte ezt a tudáspróbát, így többszörös címvédõként érkeznek az immár profi mezõny versenyére.

A bonyhádi tánctagozatra június 6-án és 7-én várják a felvételizõ 6-8 éveseket 15-16 óra között, a Széchenyi iskolában. A moderntánc tanszak június 4-én, a társastáncosok június 5-én tartják évzáró mûsorukat.

 

 

20130425-3.jpg