A válság ellenére töretlen a fejlõdés – Puchner Birtok-Bikal

20120530-3.jpgPályázati támogatás segítségével megújult a sásdi kistérségben található Puchner Kastélyszálló. Május 26-án, szombaton ünnepélyes keretek között adták át a kastélyszálló új épületét, a Reneszánsz Palotát. A négycsillagos szállodában a folyamatos fejlesztések – úgy tûnik – elérték hatásukat: sok szállodával ellentétben 2011-ben nemhogy csökkent, hanem 30%-kal nõtt az itt eltöltött vendégéjszakák száma!

A kategóriájában Magyarországon piacvezetõ Puchner Kastélyszálló**** 1996-ban nyitotta meg a kapuit, és az évrõl-évre zajló folyamatos fejlesztések hatására mára már jóval túllépte a hagyományos kastélyszállók nyújtotta kikapcsolódási lehetõségeket. A most megnyílt Reneszánsz Palotában kialakításra került 28 db kétágyas szoba, így ötre bõvült a választható szálláshangulatok száma. Az új szárny egyediségét a 35-40 m2-es szobák, az Indiából érkezett különleges bútorok, a letisztult és nagyvonalú kialakítás, valamint a gyönyörû kilátás adja.

A Palotafürdõvel immár háromra bõvült a wellness-részlegek száma is. A most elkészült új részben három pezsgõfürdõ, egy mélymerülõ és egy pihenõ medence, valamint szaunák, infraszaunák és gõzkabin kényezteti a vendégeket. A Palotafürdõ a relaxáció fellegvára, a testi-lelki felfrissülés és regenerálódás „szentélye” lesz, így kizárólag 18 év feletti vendégek részére vehetõ majd igénybe!

Az öt szálláshangulat és három különbözõ wellness részleg mellett a gasztronómia és a rendezvények is új magasságokba emelkedhetnek. A Palota Shakespeare színházára emlékeztetõ háromszintes, belsõ galériás éttermével és 300 fõ befogadására alkalmas Lovagtermével lehetõség nyílik majd a speciális igények kiszolgálására, a szûk körû gourmet vacsorák megrendezésére, valamint a több száz fõs rendezvények, reneszánsz hangulatú esküvõk lebonyolítására is.