Vastag Csaba és Mobilmánia a Kuglóffesztiválon

20110616-4.jpgHetedik alkalommal rendezik meg a váraljai parkerdõben a Kuglóffesztivált. Június 17-én, pénteken 18.00 órától ingyenes gyermekprogramok (trambulin, pedálos gokart, légvár), 20.30-tól háromórás éjszakai túra, 21 órától pedig a HANG-ZAVAR zenekar várja az érdeklõdõket.

20110616-3.jpgJúnius 18-án, szombaton reggel 7 órakor kezdõdik a horgászverseny, a helyszínen lehet jelentkezni. A hagyományos Kuglófkeresõ túraverseny 8.30-kor startol, ez egy országos teljesítménytúra. A nap folyamán a szervezõk kínálata: kirakodóvásár, borértékesítés, lovaskocsizás, kézmûves sátor, focikupa (helyszíni nevezéssel), fõzõverseny, szépségverseny több kategóriában. A Vöröskereszt helyszíni véradást szervez 14-18 óra között a tábor fõépületében.

A délutáni program keretében kuglófdagasztás és -kóstolás, habparti, tájfutó szerencsefutam, katonai bemutató, kulturális mûsor színesíti a programot. Majd színpadra lép Vastag Csaba, az X-faktor idei gyõztese. Õt követi az ABS zenekar, 22 órától pedig a MOBILMÁNIA élõ koncertje. Péntek-szombaton eredeti helyén látható a Várfõ-hegyi vár, és idõpont egyeztetéssel megtekinthetõk a Népmûvészeti Ház és Bányászmúzeum állandó kiállításai is.