Megtartotta közgyûlését az ANONYM SE

A közelmúltban rendezték meg a bonyhádi ANONYM SE éves közgyûlését. Az ANONYM Triatlon és Szabadidõ Sportegyesület 2010-ben „nagykorúvá” vált. Tizennyolc éve nyújt lehetõséget a triatlont, duatlont és különbözõ szabadidõ sportokat kipróbálni, illetve aktívan ûzni vágyók számára. A sportolás, ezen belül is a triatlon sport, valamint a hozzá kapcsolódó sportágak népszerûsítése érdekében több különbözõ sportesemény megrendezésére került sor a tavalyi évben is: februárban felkészülési verseny, májusban duatlon verseny, júniusban utcai futóverseny. E tevékenységével az egyesület jelentõsen hozzájárul az egészséges életmód kialakításához.

Az egyesületi tagok száma nem változott, jelenleg 30 fõ igazolt versenyzõként sportol a közel 70 tagot számláló SE-ben. A szabadidõs sporteseményeken szívesen indulnak az egyesület azon tagjai is, akik nem igazolt versenyzõk. Elõször álltak rajthoz a PELSO Kupán (Balaton körbekerékpározása) idõsebb utánpótlás versenyzõk is, és sikerrel teljesítették a több mint 200 km-es távot.

Az igazolt versenyzõk közül 8 fõ vett részt a budapesti Triatlon Világbajnokságon, „age group” kategóriában álltak rajthoz. A szülés után visszatérõ Antalicz-Gergelics Natália aquatlon VB-n elért 6. helye igazán elismerésre méltó.

Az utánpótlás versenyzõk közül kiemelkedik Patócs Viktória teljesítménye, aki bekerült az országos Heraklész Bajnok Programba. Sportolói eredményeiért „A Völgység Talentuma” díjban részesült. A késõbbiekben kiváló teljesítményre lehet képes Oberling Krisztián és Hangya Adrienn, amennyiben tehetségük megfelelõ szorgalommal és kitartással párosul. A felnõtt sportolók közül Varga Csaba 2010-ben is rajthoz állt a Dupla távú Ironman Világbajnokságon – amelynek Bonyhád Városa adott otthont – és sikeresen teljesítette az embert próbáló távot.

Az egyesület edzõi minden évben részt vesznek a Magyar Triatlon Szövetség által szervezett, valamint egyéb képzéseken. Fröhlich Henrik doppingellenõrzési ismeretekbõl tett sikeres vizsgát. A mûködéséhez szükséges anyagiakat Bonyhád Város Önkormányzata, valamint a különbözõ pályázatokon elnyert összegek és a felajánlott „1 %- ok” teremtették meg.

A közgyûlésen megjelentek elfogadták a 2010. évi számviteli beszámolót és a közhasznúsági jelentést.