Fotózzunk szarvasmarhát!

20110518-4.jpgImmár kilencedik alkalommal írták ki a bonyhádi Tarka fesztivál szervezõi a Tarka fotópályázatot. Még július 22-ig várják a szarvasmarhákat ábrázoló alkotásokat, melyek leadhatók személyesen is a mûvelõdési központban, avagy postázhatók a következõ címre: Vörösmarty Mihály ÁMK, 7150 Bonyhád, Széchenyi tér 2. A pályázat nyitott, azon foglalkozástól, lakóhelytõl és életkortól függetlenül bárki részt vehet, fekete-fehér és színes papírképekkel egyaránt.

Pályázati feltételek: egy szerzõ maximum 5 alkotást küldhet be, melyek mérete 18×24 cm-es (esetleg 15×21 cm-es) kell legyen. Minden pályamû hátoldalán jól olvashatóan szerepeljen a szerzõ neve, postacíme, telefonszáma, továbbá a fotómûvészeti alkotás címe és a felvétel helyszíne. A fényképeket visszaküldésre is alkalmas csomagolásban kérik beküldeni, ajánlott nyomtatványként. A kiállítás népszerûsítésével kapcsolatos publikációkban szerzõi jogdíj fizetése nélkül jelennek meg – a szerzõ nevének feltüntetésével és tiszteletpéldány biztosításával – a kiállításon szereplõ mûvek.

Nevezési díj: a beküldött alkotások számától függetlenül 1.000 Ft/fõ. A díjnyertes fotók a kiállítás megnyitását követõen megtekinthetõk lesznek a http://muvhazbonyhad.ewk.hu Internetes oldalon, ahonnan elõzetesen a nevezési lap is letölthetõ. A szervezõk a beérkezett fotókat CD-n archiválják. További információ, nevezési lap és a nevezési díj befizetésére szolgáló csekk igényelhetõ: Vörösmarty Mihály ÁMK Bonyhád, telefonszám: 06-74/451-455. (A mûvelõdési központ június 20-tól július 3-ig zárva tart, ekkor a telefonszám nem él.)

A díjazottak tárgyjutalomban részesülnek. A kiállítás megnyitója 2011. augusztus 13-án lesz. A kiállítás megtekinthetõ a bonyhádi ÁMK-ban augusztus 12-tõl szeptember 2-ig.