Az eredményes sportolókat köszöntötték

20101218-7.jpgAz idei évben kiemelkedõ eredményt elért bonyhádi sportolókat köszöntötte, a tiszteletükre rendezett fogadást csütörtökön a város önkormányzata. Az Atlétikai Centrumban Filóné Ferencz Ibolya alpolgármester szólt a jelenlévõkhöz, kiemelve a sportolói közösség erejét, és a család támogató szerepének fontosságát. A 188 sportolónak az elismerõ okleveleket, illetve a legjobbaknak a kupát a Boros Dezsõ díjasok adták át: Oláh Annamária, Istenes László, Oláh Miklós, és Tamás Zsolt. És most jöjjön az eredményes sportolók névsora:

Nõk: Antalicz-Gergelics Natália, Balogh Vivien, Csábrák Dalma, Csólig Nóra, Ficsor Kata, Gergelics-Veres Dóra, Gergely Gréta, Hangya Adrienn, Jónás Viktória, Leicht Viktória, Patócs Viktória, Stercl Enikõ, Strényer Laura, Szemcsuk Dorottya, és Tornóczky Sára.

20101218-8.jpgFérfiak: Antalicz Loránd, Bartha Dávid, Berg Szabolcs, Birk Marcell, Egle Bence, Erõs Márió, Fábián Ábel, Forrai Péter, Forrai Roland, Fröhlich Henrik, Gulyás Péter, Horeczky Ákos, Horeczky Balázs, Koncz Olivér, Lippai Zoltán, Lohn Adorján, Oberling Krisztián, Oláh Róbert, Papp Zoltán, Pifkó Péter, Pilisi Zsolt, Radisevljevic Milán, Szemcsuk Krisztián, Török Bálint, Trucza Márk, Végvári Valentin, és Wurst Bálint.

Az egyéni sportolókon kívül csapatok tagjait is díjazták. Az eredményes fiatalok között szerepeltek a BONI tagintézményeinek, az Anonym Triatlon és Szabadidõ Sportegyesületnek, az Atlétikai Club Bonyhádnak, a Bonyhád-Börzsöny SE-nek, a Bonyhádi KSE-nek, a Bonyhádi Petõfi Sándor Evangélikus Gimnáziumnak, a Bonyhádi ÚSE-nak, a Botond DSE-nek, a Perczel DSE-nek, és a TISZK Perczel Mór Szakközépiskolai Tagintézményének a sportolói.