Újra a trónon a Sipos FC

Január 11-én rendezték meg Bonyhádon IX. alkalommal a Bobo kupát. Nyolc csapat, két csoportban versengett a dicsõségért és a hatalmas vándorserlegért. Az „A” csoportban a BGS-Wachtel, Ferplast, Bobo FC és a Bonyhád ifi kvartett kezdte a mérkõzések sorát. A „B” csoportban a kétszeres gyõztes Sipos FC, W-Ablak, Köz-Meg-Vill és a Bonyhád-Börzsöny csapatai küzdöttek.

A csoportmérkõzések igen színvonalas játékot hoztak. Különösen a BGS-Wachtel nyújtott nagy meglepetést, akik remek játékkal rukkoltak ki, és a késõbbi holtversenyben gólkirály Tálas Zoltán vezetésével az elõdöntõbe masíroztak. Itt azonban megálljt parancsolt nekik a Máté triumvirátus, igaz csak büntetõkkel. A másik elõdöntõben a Ferplast aranygóllal verte a W-Ablak csapatát, így Sipos FC-Ferplast döntõre készülhetett a nagy létszámú publikum. A bronzmérkõzésen könnyed játékkal a BGS-Wachtel lemosta a W-Ablak gárdáját, a végeredmény 7-2 lett.

A döntõ – a bronzmérkõzéshez hasonlóan – jó és talán könnyed játékot hozott, ami azért is meglepõ, mert a sorozatos terhelés ellenére egy cserével végig tudott játszani a Sipos FC. A végeredmény 5-3 a Sipos FC javára, így harmadik alkalommal emelhette magasba a trófeát a csapat. A gyõztes gárdából került ki a torna legjobb mezõnyjátékosa, Máté Zoltán, és a gólkirályi címért folyó harcban holtversenyben Tálas mellett Máté Norbert. A legjobb kapusnak a BGS-Wachtel-es Szõcs Árpádot választották. Végeredmény: 1. Sipos FC, 2. Ferplast, 3. BGS-Wachtel.

Január 31-én a Kocsmáros kupát rendezik Bonyhádon, portálunk errõl is tudósít. Kísérjenek minket figyelemmel!