Meglepetés-vereséget szenvedtek a kosarasok

Január 11-én este Pápán lépett pályára a B-Beton csapata. Nem ezt vártuk – mondhatják a bonyhádi kosárlabda szerelmesei, ugyanis nem ezt a játékot szokták meg a fiúktól, és nem ezért jár ki rendre 150 nézõ a bonyhádi sportcsarnokba. Nem kezdett rosszul a csapat, azonban az elsõ negyedben érkezõ pápai hét tripla ellen nem volt mit tenni. Az egész meccs folyamán sültek a vendéglátó kezek és ez kicsit beblokkolta a bonyhádi játékosokat.

A második negyedben jött a hidegzuhany: mindössze 10 pontra volt képes a Murvai-csapat. Nem értette senki sem, de sikerült összeszedni a játékot, és mindössze egy pont volt a különbség a záró negyed elõtt. A végjátékban aztán jött megint, ami a második negyedben, és az utolsó három perc vereséget eredményezett.

Nem engedhet meg magának ilyen vereséget egy olyan csapat, amely a rájátszás szereplõje szeretne lenni – és lássuk be, erre igen nagy sanszuk van. Azonban az alapszakasz során nem játszhatnak még egyszer ilyen rosszul. Jóval jobb játékra lesz szükség, ha itthon a Bp. Honvédot le akarják gyõzni. Erre megvan minden esélyük, és reméljük ismét megtelik a bonyhádi sportcsarnok, hiszen ezek a srácok megérdemlik. Ezt a mérkõzést január 18-án játsszák, 17 órától.

Végeredmény: Pápai KC – B-Beton Bonyhádi KSE 94-87. Pontszerzõk: Tömösváry 22, Lukács 19/6, Vörös 16/9, Bartha 12/3, Lõrincz 4, Morgen 6, Klír 5, Lepsényi 2, Kovács 1, Szilágyi, Csûrös.