Nemes cél hírével futnak át az országon – és Bonyhádon

20160715-6.jpg

Segíteni jó!

Sportolni is jó!

A futás pedig nem csak azért hasznos, mert egészséges és általában közösségépítõ is, hanem mert a jótékonyság egyik eszközévé vált az elmúlt években.

Ma, július 15-én Bonyhádra ért a Lajkó Csaba által kezdeményezett „ITT és MOST Jótékonysági futás” – http://jotifuti.hu/ -, melynek célja: támogatni a pécsi Szemem Fénye Alapítvány munkáját, mely a gyógyíthatatlan betegséggel küzdõ gyermekekért és fiatalokért tevékenykedik.

A futók július 11-én startoltak Székesfehérvárról, és napról napra közelebb kerültek a célhoz, holnap pedig megérkeznek Pécsre. Lehet csatlakozni a szombati futáshoz, akár rövidebb távokra is. A rajt reggel 9 órakor lesz a bonyhádi Petõfi Sándor Evangélikus Gimnáziumnál.

20160715-7.jpg

Kedves Olvasó, segíts Te is, hogy az alapítvány nagy célja, a gyermekhospice ház felépítése sikerüljön! A futóknál lesz egy adománygyûjtõ láda, melybe bedobható a felajánlott összeg. Természetesen számlaszámra is lehet adakozni, ez az alapítvány honlapján található.

És a beteg gyermekek örömét azzal tudjuk még fokozni, ha szombat reggel 8.30-9 óra között a bonyhádi gimnáziumhoz viszünk plüssállatkákat, melyeket még aznap délután át is adnak a kis betegeknek.

Ha teheted, adakozz – mert segíteni jó!