Valentin nap alkalmából új albummal jelentkezik Hatvani Szabolcs

20160214-2.jpg

A mai napon, február 14-én jelent meg a bonyhádi Hatvani Szabolcs új albuma, „V. SZÍN – FÓNIA” címmel. Sõt, a megjelenés és a Valentin nap alkalmából a mai napon meg is hallgatható a teljes lemez:

https://www.facebook.com/events/1541040059547406/permalink/1558626647788747/

Az elõadó honlapján olvasható – www.hatvaniszabolcs.hu :

A lemez egy kis „elõjátékkal” varázsolja a hallgatót egy koncertterembe, ahol kezdetét veszi az érzelmekben, hangulatokban és különbözõ zenetörténeti stílusban gazdag utazás mely egyre csak szárnyal, és ábrándozik…

A zenei anyag egy forradalmian új formátumban, ADATHORDOZÓN jelent meg! Az alig 5 mm-es, 16 GB-os adattároló közvetlenül okos-telefonra kapcsolva azonnal böngészhetõ, indítható, de bármely USB 2.0 vagy 3.0 és  (a mellékelt adapterrel) OTG csatlakozóval rendelkezõ MÉDIA LEJÁTSZÓ eszközzel olvasható.

Hét hónap telt ez a IV. SZÍN – FÓNIA megírása óta. Ez idõ alatt tovább érlelõdtek bennem azok a „megkezdett” mondatok, melyeket azok a lírai tételek mondtak el. Most annak folytatásaként egy kifejezetten derûs – mindezek ellenére érzelmileg gazdag – nyolc tételes sorozat született meg, mely megjelenésének dátuma (február 14.) jelzés értékûen utalja az album üzenetét!