Mezõgazdasági gazdálkodás fejlesztése

Höfler József 
7183 Kisvejke, Kossuth L. u. 46.
Höfler József egyéni vállalkozó 2013-ban nyújtotta be projektjavaslatát a Tolna Hármas Összefogás Vidékfejlesztési Szövetséghez, melyre a LEADER Helyi Akciócsoport támogató nyilatkozatot állított ki.
A gazdálkodó ezt követõen nyújtottba be támogatási kérelmét a Mezõgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz a „Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó támogatások” jogcímre, melynek keretében a „Mezõgazdasági gazdálkodás fejlesztése” megnevezésû projektre 5.538.181 Ft vissza nem térítendõ forrást nyert el.

A pályázó ennek a támogatásnak a felhasználásával beszerzett egy db meleg vizes magasnyomású mosóberendezést, meglévõ mezõgazdasági épülete új tetõszerkezetet kapott, valamint plusz kiszolgáló helység került megépítésre. A beszerzett gép segítségével munkája egyszerûbbé és gyorsabbá vált, az épület felújítása és bõvítése hosszú távú befektetés, mely kényelmesebb és gyorsabb munkavégzést biztosít. A beruházás nagy mértékben hozzájárul a családi gazdaság következõ generációjának megsegítésére a vállalkozás folytatásához.  

 

hofler.jpg