A Tehetséghidak program kiemelt projektje

A Bonyhádi Petõfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium atlétikai centrumában rendezik meg a Térségi tehetségnapot 2014. április 10-én 15 órától, melyre minden érdeklõdõt – iskolák és vállalkozások képviselõit, magánszemélyeket – szeretettel hívnak és várnak.

– A program a Tolna Megyei Tehetség Hónap keretében és a Tolna Megyei Tehetségsegítõ Tanács szervezésében valósul meg – tájékoztatta lapunkat Lenczné Vrbovszki Judit, az intézmény igazgatóhelyettese, a Tanács titkára. A rendezvényre szép számmal jelentkeztek megyénk általános és középiskolái a különféle tehetségterületen kiemelkedõ produkciót nyújtó diákjaikkal. Látható-hallható lesz többek között vers, zene, ének, színdarab, kiállítás fonott kosarakból és gyöngyszövéses remekekbõl, valamint prezentáció eddigi életutakról.

– A programhoz csatlakozott tehetségpontok diákjainak bemutatkozása minden érdeklõdõt meggyõzhet arról, hogy mennyi tehetséges fiatal és õket felkészítõ pedagógus gazdagítja szûkebb pátriánkat – emelte ki a rendezvény célját az igazgatóhelyettes asszony.