Családi Nap az Idõsek Otthonában

20130606-0.jpgJúnius 1-jén a bonyhádi Gondozási Központhoz tartozó Idõsek Otthona Családi Napot rendezett a bentlakó idõseknek. Az intézmény nagyon fontos feladatának tartja a hozzátartozókkal ápolt folyamatos, jó kapcsolatot.

Az Õszirózsa Alapítvány támogatásával megvalósult rendezvényre az idõsek egy színvonalas mûsorral készültek, melyre meghívtuk Bonyhád város alpolgármesterét, Filóné Ferencz Ibolyát, aki köszöntötte gondozottjainkat, hozzátartozóikat és beszélt nekik a jövõbeli feladatokról is. Az intézmény vezetõje, Pál Krisztina szót ejtett az Otthonban lakók életérõl és köszönetet mondott a dolgozóknak a lelkiismeretes, kitartó munkájukért.

20130606-2.jpgAz idõsek másfél hónapos lelkiismeretes gyakorlás után, verssel, dallal, tánccal kedveskedtek rokonaiknak, ismerõseiknek. A hozzátartozók is megszólaltak a mûsor részeként. Szem nem maradt szárazon. A meghatottságtól legördültek a könnycseppek, megcsuklottak a hangok.

Az elõadás után a rózsákkal díszített ebédlõben egy kötetlen beszélgetés mellett együtt fogyasztották el a finom süteményeket. Mindenki számára emlékezetes marad ez a nap, s reméljük, hogy hagyományt teremtve még nagyon sokszor boldoggá teszi a családokat.

Zsókné M. Natália

 

20130606-3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20130606-4.jpg