Izzítónap és tábornyitó

Az ÉRTED Önkéntes Program keretében a Laurus Alapítvány és konzorciumi partnere 2013. május 13-17 között önkéntesek segítségével újította fel a Váraljai Ifjúsági Tábort. Az önkénteseknek, és az elsõ táborozóknak tábornyitót és Izzító napot rendeztek május 17-én.

p1120830.jpg   p1120809.jpgsam_0318.jpg

Az Izzító nap célja az önkéntesség népszerûsítése, toborzása volt, e mellett a tábor során munkát végzõk, és családjaik számára közösségi programok lebonyolítása, köszönetképpen munkájukért.

A rendezvényt Dudás Olga projektvezetõ nyitotta meg, majd Filóné Ferencz Ibolya Bonyhád város alpolgármestere tartott beszédet.
Az Izzító Napon a résztvevõk számára lehetõség nyílt Strohmayer Péter a Tolnai Tájak Íjász Egyesület tagja által az íjászat történetével megismerkedni, valamint kipróbálni. Az íjászat mellett paintballozni is volt lehetõsége a résztvevõknek, önkénteseknek, táborlakóknak.

  p1120940.jpgp1120937.jpg

 

 

 

 

 

 

A közönség számára Zumba bemutatóra is sor került Czékmány Diána és kis csapata vezetésével. A ritmust felvették velük a látogatók is.
A hirtelen jött esõ ugyan elmosta a tábortüzet, de az ebédlõben késõi estig tartó közös énekléssel, jó hangulatban zárult az este a Sonic Rise együttes tagjaival, Huszti Gáborral, és Schnieder Márkkal.

p1120959.jpg

 p1120886.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Köszönet az önkénteseinknek, támogatóinknak és együttmûködõinknek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a Váraljai Ifjúsági Tábor megújulhasson!