Hívogató hétfõ Nagymányokon

20130404-1.jpgMinden érdeklõdõt szeretettel hívunk és várunk 2013. április 8-án, hétfõn a HÍVOGATÓ HÉTFÕ következõ rendezvényére (ÁDÁM SÖRÖZÕ, NAGYMÁNYOK, PETÕFI S. U. 104.), amelynek vendégei Klem Péter és Klemné Illés Beáta lesznek.

Megismerhetjük Péter és Bea gyermek- és ifjúkorát. Azt is megtudjuk, hogy kibõl lesz vagy lehet jó temetkezési szakember. Kíváncsiak vagyunk arra, vajon mit tapasztal Péter: a mai kor embere hogyan viszonyul az elmúláshoz, a halálhoz. Tudja-e, feladata-e segíteni ennek elfogadását? Õ hogyan viszonyul a földi lét végességéhez? Lelkileg mennyire viseli meg ez a munka, mi a legborzasztóbb, amit tapasztalt? Neki ki vagy mi segít feldolgozni, kipihenni a megrázó élményeket?

Bea elmeséli megismerkedésük történetét és a sikeres házasságra is kapunk tõle néhány ötletet. Megtudjuk, milyen kacskaringós út vezetett a postaforgalmi iskolából a virágkötészethez. Választ kapunk arra is, hogy vajon a virágokkal való foglalatosság feledteti-e a szomorú arcokat, amiket nap mint nap lát. Vagy a legjobb kikapcsolódás a biciklizés, a síelés és a kirándulás? Esetleg Tamás, Gábor és Barbara, a három gyerek? Kérdéseidet Te is felteheted, ha eljössz közénk. Szeretettel vár egy csésze forró teával a beszélgetõtárs,

V. Gänszler Beáta