Farsangoltak a Vörösmarty diákjai

20130219-2.jpgIskolánkban, a BONI Vörösmarty Mihály Általános Iskolában február 8-án 17 órakor a Vörösmarty Mihály Mûvelõdési Központban kezdõdött a felsõ tagozatosok farsangi bálja. 17:30-tól nyolc osztály jelmezes csoportja néhány perces mûsorral szórakoztatta a közönséget. A lelkes diákok között jelmezbe öltözött osztályfõnököket, tanárokat is felfedezhettek az éles szemû kíváncsiskodók. A produkciókat pizza-, korcsolya- és süteményutalványokkal díjazta a zsûri, valamint minden fellépõ egy Balaton szeletet is kapott.

A fergeteges bulihoz a zenét Kajtár János szolgáltatta. Az este folyamán tombolasorsolást is tartottunk, ahol szép és értékes nyeremények leltek gazdára. Ezúton is köszönjük a felajánlott tombolatárgyakat. A bál 21:30-ig tartott. A tanulók és a felnõttek visszajelzése alapján „remek volt” a farsangi buli.

20130219-1.jpgAz alsó tagozatosok farsangi báljára február 9-én került sor szintén a Mûvelõdési Központban. A 15 órakor kezdõdõ felvonulást nagy izgalom elõzte meg, hiszen voltak olyan kisiskolások, akik elõször léptek színpadra. A sok csoportos jelmezes mellett egyéni versenyzõk is tarkították a kínálatot. Volt ott karácsonyfa, cápa, gomba, de cirkuszi mutatványosok és a rég elfeledett játékok is életre keltek. A 7 tagú zsûrinek nem volt könnyû dolga a legszebbek kiválasztásánál.

Sok-sok házi sütemény, szendvics és üdítõ volt kapható a büfében. Persze a bál végére már minden elfogyott a torkos kis lurkóknak és szüleiknek köszönhetõen. Tombolasorsolással fokozták még az izgalmakat, de a legjobban Kajtár János DJ által szolgáltatott zene és a fényeffektusok tetszettek a gyerekeknek. 19 órakor véget ért ugyan a mulatság, de a diákok hangosan elégedetlenkedtek, hiszen szívesen ropták volna még, akár hajnalig. A bál bevétele a Szülõi Munkaközösség kasszáját gyarapítja.