Ünnepi hangulatban

20121222-4.jpgIskolánkban, a BONI Vörösmarty Mihály Általános Iskolában december 20-án, csütörtökön tartották a már hagyományos karácsonyi vásárt. A diákok és a szülõk már napokkal korábban lázasan készülõdtek, sütöttek finomabbnál finomabb süteményeket, készítettek színes ajándéktárgyakat. Minden osztály megtöltötte saját standját a portékáival, s a diákok a szüleik segítségével árusítottak. A vásár sikerét bizonyítja, hogy estére szinte minden asztal üressé vált. A bevétellel az osztályok maguk rendelkeznek. Köszönjük mindenkinek a segítséget!

20121222-5.jpgTermészetesen az ünnepi hangulat pénteken is folytatódott, ekkor a diákok különbözõ programokon vettek részt. Az alsó tagozatosoknak a 3/B-sek adtak egy színes mûsort, zumba bemutatót tekinthettek meg, majd az osztályokban karácsonyi zenéket hallgattak, ajándékokat készítettek, majd a délelõttöt a Méhecske Bábszínház mûsora zárta.

A felsõsöknek az elsõ órában rendkívüli osztályfõnöki órájuk volt, ahol megajándékozhatták egymást. Utána a mûvelõdési házban volt az ünnepi mûsor, ahol szavalatok hangzottak el, de volt táncbemutató is, és az iskola kórusa is mûsorral készült, majd az iskola tanárai is dalra fakadtak. A délelõtt további részében különbözõ programok vártak a diákokra, részt lehetett venni elmetornán, origamin, ajándékkészítésben, mézes süti készítésében, akik akartak, azok karácsonyi filmeket nézhettek, vagy az iskola csapatának szurkolhattak a tornateremben, ahol végül iskolánk csapata diadalmaskodott, s tette fel a koronát az egész napos programra.

20121222-6.jpg

Vörösmarty iskola Média csoport