Ismét Hívogató Hétfõk Nagymányokon

Kedves Olvasó!

Hamar elmúlt a nyár; reméljük, mindenkinek kellemesen telt ez az idõszak! Az õszi hónapok már hûvösebb estéket hoznak, bizonyára jól esik majd egy csésze meleg tea mellett meghallgatni egymást, rácsodálkozni arra, mennyi érdekes szakmát vagy hobbit ûzõ falubelivel élünk egymás szomszédságában, vagy épp innen elszármazott mûvész, utazó, sportoló, tudós élettörténetén merengeni.

Az Ádám Sörözõ (NAGYMÁNYOK, PETÕFI S. U. 104. Telefon: 06/74 459-474) szeptember végétõl folytatja nagysikerû beszélgetõs mûsorát, a HÍVOGATÓ HÉTFÕ-t.

Örömünkre igen színes lesz a paletta – sokan elfogadták felkérésünket és színes élménybeszámolóval készülnek ezekre az alkalmakra.

Szeptemberben HUCKER FERENC mesél életérõl, rendhagyó módon nemcsak képei segítségével. Rengeteg fotót hoz magával, köztük exkluzív felvételeket, s egy vendéget is, akit már üdvözölhettünk a HÍVOGATÓ HÉTFÕ egyikén.

De nemcsak beszélni fog, hanem… ez még titok, maradjon meglepetés!

Októberben HOHL ÁRPÁD középiskolai tanár, rádióamatõr tisztel meg bennünket. Megtudhatjuk, hogy milyen messze hallatta a hangját és egyáltalán, mire jó a rádióösszeköttetés a mai modern világban?

GRUBER LÁSZLÓ visszatér hozzánk; Etiópiáról tart izgalmas elõadást.

November a sport hónapja lesz. Egyéni és csapatsportot ûzõ mányokiak visszaemlékezéseit hallgathatjuk, illetve egy még ma is aktív senior sportoló számol be friss eredményeirõl.

December természetesen a karácsony, a szeretet jegyében zajlik a HÍVOGATÓ HÉTFÕ rendezvényein is. Érzékeny húrokat pengetünk vagy hangtálat kongatunk? Aki eljön meghallgatni decemberi vendégünket, meglepve tapasztalja majd, hogy milyen mélységei vannak a szeretetnek és ennek befogadására mindenki ki tudja tárni a lelkét – felemelõ este lesz, ígérem.

Szeretettel vár minden érdeklõdõt az Ádám Sörözõ és a vendégek beszélgetõtársa: V. Gänszler Beáta