Az én Bonyhádom fotópályázat

A várossá avatás 35. évfordulója alkalmából Bonyhád Város Önkormányzata fotópályázatot hirdet „Az én Bonyhádom” címmel. A kiírás célja, hogy helyi értékeket egyedi módon megörökítõ fotók készüljenek. A legjobb fényképekbõl kiállítást rendezünk, melynek megnyitójára március 31-én kerül sor.

Pályázati feltételek:

– A pályázat nyitott, azon foglalkozástól, lakóhelytõl és életkortól függetlenül bárki részt vehet.

– A fotók témája lehet bármely bonyhádi épület, tér, illetve tájképeket, életképeket is várunk. Ezen belül a fekete-fehér és a színes papírképek aránya szabadon eldönthetõ.

– Alkotónként maximum 5 db JPEG formátumú fotó nevezhetõ.

– A fotókat elõhívatva 21×30 cm-es méretben várjuk ÉS emellett kb. 2480*3508 pixel felbontásban CD-n is kérjük leadni vagy postázni a következõ címre: Városháza, 7150 Bonyhád, Széchenyi tér 12., 210-es iroda.

– A kép(ek) és a CD mellé kérjük csatolni a hiánytalanul kitöltött nevezési lapot is, mely letölthetõ a www.bonyhad.hu honlapról.

– A fotók hátulján kérjük feltüntetni az alkotó nevét és a fotó címét.

– A pályázat eredményét a felkért zsûri által legjobbnak ítélt képekbõl készült kiállítással egybekötve hirdetjük ki március 31-én, a várossá avatás 35. évfordulója alkalmából rendezett program keretében.

– A díjak: I. helyezett: 20.000 Ft, II. helyezett: 15.000 Ft, III. helyezett: 10.000 Ft.

– A pályázó a képek beküldésével elfogadja a kiírás feltételeit és nyilatkozik arról, hogy a képek saját felvételei és más személy szerzõi jogát nem sértik, valamint hogy a fotókat a késõbbiekben az Önkormányzat szerzõi jogdíj fizetése nélkül, a szerzõ nevének feltüntetésével használhatja saját céljaira.

– Beadási határidõ: 2012. március 20. (kedd).

– A fotókat a kiállítás után postán küldjük vissza az alkotóknak.

– A fotók a kiállítás megnyitásának napjától megtekinthetõk lesznek a www.bonyhad.hu oldalon.