Alkotói pályázatok diákoknak

A Solymár Imre Városi Könyvtár munkatársai két pályázatot hirdettek meg a közelmúltban. Az Országos Könyvtári Napok alkalmából egy rajzpályázatot, melynek témája: „A Perczelek és Bonyhád”. Pályázni festés vagy grafika technikával készített, A/4-es alkotásokkal lehet, diákonként 1 rajzzal. Három korcsoportban díjazzák az elsõ 3 helyezettet: 6-9, 10-14, illetve 15-18 évesek.

A másik pályázatot az Állatok Világnapja alkalmából írták ki, erre papírból hajtogatott, vagy gyöngybõl fûzött állatfigurákat várnak, pályázónként maximum kettõt. Itt két korcsoportban díjazzák a három legjobbat: 6-9 és 10-14 évesek. A pályázatok leadhatók személyesen, vagy beküldhetõk postán (Solymár Imre Városi Könyvtár, 7150 Bonyhád, Perczel u. 50.). A beadási határidõ 2011. szeptember 26.

Az alkotásokon szerepeljen a pályamunka alkotójának neve, kora, iskolájának neve, címe, telefonszáma és a felkészítõ pedagógus neve. További információ kérhetõ Schnell-Nagy Erika könyvtárostól (tel.: 74/451-834, e-mail: erika@bokonyvt.hu ). Az eredményhirdetés október 9-én, vasárnap 15 órakor lesz a könyvtárban, ahol a beküldött pályamunkákból kiállítást rendeznek.