Wer weiß mehr?

November 16-án rendezte meg a német nyelvû Ki mit tudot a Bonyhádi Német Kisebbségi Önkormányzat és a Solymár Imre Városi Könyvtár kollektívája. Összesen 9 produkciót nézhettek végig a jelenlévõk: 5 egyéni elõadó és 4 csoport versenyzett. A város mindhárom általános iskoláját képviselték. A zsûrinek – Kovács Ferenc a Német Kisebbségi Önkormányzat részérõl, Heidecker Edina, a Petõfi Sándor Evangélikus Gimnázium nyelvtanára, Gergely Zsuzsanna a Solymár Imre Városi Könyvtár részérõl – nem volt könnyû dolga, hisz minden résztvevõ nagyon ügyes és felkészült volt.

Díjazás, egyéni: 1. Ábrahám Ákos (BONI Arany János Egységes Iskola), 2. Bíró Barnabás (BONI Vörösmarty Mihály Tagiskola), 3. Hajas Péter (BONI Arany János Egységes Iskola) – mindhárman 3. osztályos tanulók. Csoportos: 1. BONI Vörösmarty Mihály Tagiskola 3.b osztály, 2. BONI Széchenyi István Tagiskola 2. évfolyam, 3. BONI Vörösmarty Mihály Tagiskola 2. évfolyam.

Minden résztvevõ kapott csokoládét, ezenkívül az egyéni versenyzõknél az 1. helyezett 3000, a 2. 2500, a 3. pedig 2000 Ft-os könyvutalványt és oklevelet. A csoportos versenyben az 1. helyezett 5500, a 2. 4500, a 3. pedig 3500 Ft-os könyvutalványt és oklevelet vihetett haza.