Bonyhádi képviselõ-jelöltek

Tegnap délután letették az esküt a Szavazatszámláló Bizottság tagjai és a pártok delegáltjai Bonyhádon. A 95 tagot és a 15 póttagot Kovács Péter címzetes fõjegyzõ, a helyi Választási Iroda vezetõje tájékoztatta a tudnivalókról. A 17 helyi szavazókörben október 3-án 6.00 órától 19.00 óráig adhatják le voksukat a szavazópolgárok. Mivel az eddiginél több szavazókör lesz, érdemes az értesítõ cédulán megnézni, hova kell menjen szavazni a választópolgár. A voksolásra érvényes személyi igazolvánnyal (esetleg útlevéllel vagy jogosítvánnyal), és lakcímkártyával van lehetõség. A szavazás napján nyitva tart az Okmányiroda, tehát ekkor is el lehet készíttetni az új személyi igazolványt a lejárt helyett. Mindenki a lakóhelyén adhatja le voksát, avagy igazolással az ideiglenes lakcímmel rendelkezõk szavazhatnak, de csakis az ideiglenes lakhelyükön.

A helyi önkormányzati képviselõk választásán a 8 bonyhádi választókerületben a következõ jelöltekre lehet voksolni (a sorrend megegyezik a kisorsolt listasorrenddel):

Az 1. számú választókörzetben: Vaszari Tibor István (MSZP), Dr. Égi Csaba (FIDESZ-KDNP), Ritzel Rita (Jobbik).

A 2. számú választókörzetben: Szabó Gábor Tamás (MSZP), Filóné Ferencz Ibolya Gyöngyi (FIDESZ-KDNP), Vecsei József (Jobbik).

A 3. számú választókörzetben: Kappelné László Mária (MSZP), Dr. Barcza Zsolt (FIDESZ-KDNP), Bába Tamás (Jobbik).

A 4. számú választókörzetben: Kiszler Ferenc (MSZP), Szabó Tibor (FIDESZ-KDNP), Fischer János (Jobbik).

Az 5. számú választókörzetben: Varga Józsefné (MSZP), Varga Szilárd Mihály (FIDESZ-KDNP), Ágoston Zoltán (Jobbik).

A 6. számú választókörzetben: Takács Lászlóné (MSZP), Ónodi Szabolcs Péter (FIDESZ-KDNP), Fodor Gábor (Jobbik).

A 7. számú választókörzetben: Sasvári Ernõ (MSZP), Kersák Tamás (FIDESZ-KDNP), Jerkovics József (Jobbik).

A 8. számú választókörzetben: Bolbach János (MSZP), Fábián Béla (FIDESZ-KDNP), Bõténé Kiss Ilona (Jobbik), Szabó József Tamás (független).