Bélatelep 2010

Augusztus elején a Vörösmarty iskola tanulói közül is néhányan részt vettek a bélatelepi táborozáson. Együtt nyaraltak az Arany János Iskola tanulóival. Szekerczés Szilárd bácsi vezetésével 8 napot töltöttek el, sajnos nem felhõtlenül, mert kevés napsütésben volt részük. Többek között gyönyörködhettek a fonyódi panorámában a helyi kilátóból, és az elmaradhatatlan hajókirándulás is kellemes élményeket adott a Badacsonyt is megmászva, körbe járva. Vízibiciklizni is volt lehetõségük a táborozóknak, amelyrõl hatalmas fejeseket lehetett ugrani.

A karaoke partin és a különbözõ vetélkedõkön iskolánk 8.-os tanulói kiválóan szerepeltek. Tóth Rómeó ének-, míg a lányok tánctudását csodálhatták meg a többiek. Az éjszakai szekrénylakó baglyok csendet zavaró magatartásán Szilárd bácsi sokat segített. Az utolsó napokban zajló éjszakai fürdõzésben sokan túl sok szúnyogcsípést gyûjtöttek be, de a táborzáró szalonnasütés enyhítette a viszketõ fájdalmakat.

Ha az idõ kegyes lett volna, több vízi élménnyel gazdagodva térhettek volna haza, bár az élménybeszámolók alapján így is kiválóan érezték magukat, amelyet jelez az, hogy a végzõs diákok jövõre is szeretnének részt venni a balatoni táborozáson.