Jó és friss volt az elsõ születésnap

20100711-1.jpgTegnap ünnepelték meg a bonyhádi Május 1. utcai „Jó és friss” bolt egyéves jubileumát. A születésnapi rendezvényt sportprogram nyitotta: Tamás Zsolt ultratriatlon világkupa gyõztest kérték fel a bolt vezetõi, hogy kocogjon a gyerekekkel és vállalkozó kedvû szüleikkel a Szecska városrészben. A több mint 50 gyermek vidáman vágott neki a bõ 2 km-es futásnak. Az egészséges életmódot népszerûsítõ napon a fiatalok a futást megelõzõen ásványvizet, „Jó reggelt” szeletet és pólót is kaptak, majd a célba érést követõen joghurt, kalács és pogácsa várta õket az árnyékot adó sátrakban.

20100711-2.jpg20100711-3.jpgDélután Makk Norbert mesterszakács grillezett a jubileumi program helyszínén, miközben három csapat fõzõversenyen mérte össze tudását. Az érdeklõdõket látásvizsgálat, egészségsátor, étel- és italkóstoló várta. A focikupába tíz csapat nevezett be, õk az Ifjúsági Parkban rúgták a bõrt.

A boltnál késõ délután szórakoztató mûsorok is voltak: Titti Corsi Dance Club, a Running Sportruházat divatbemutatója, a Kangoo Jumps sportbemutatója, valamint aikido bemutató. A tombolasorsolás és a születésnapi torta elfogyasztása után utcabállal zárult a jubileum.