Veretlenül zárták az õszi idényt kosárlabdázóink

20091219-1.jpg20091219-2.jpgListavezetõként, veretlenül várta idei utolsó mérkõzését az NBI/B Nyugati csoportjában a Bonyhádi Kosárlabdázók Sportegyesülete. Az õszi idényzáró mérkõzésre pénteken került sor Bonyhádon, a szuperrangadón a Nagykanizsai KK volt az ellenfél. A mérkõzés félidejében 37-52-re a vendégek vezettek, majd a Murvai Árpád edzõ által irányított völgységi gárda megtáltosodott, és 89-81-es gyõzelmet aratva megõrizte õszi veretlenségét. A meccs végén rövid értékelésre kértük Murvai Árpádot:

20091219-3.jpg20091219-4.jpg– Elõször is a közönségnek szeretném megköszönni a nagyszerû bíztatást, mind a mai meccsen, mind az egész szezonban. A bonyhádi kosárlabdacsapat veretlenül várja a folytatást, 11 gyõzelemmel áll a tabella élén, és bejutott a Hepp Kupa négyes döntõjébe is. A mai meccs nagyon rosszul indult számunkra. Ez valószínû abból következik, hogy 13 nap alatt 5 meccset kellett játszanunk, és az ember ilyenkor könnyen belelép egy gödörbe. Nálunk a mai elsõ félidõ volt ez a gödör. Aztán az öltözõben meg tudtuk beszélni a dolgokat, rendeztük a védekezésünket. Már egy más szellemû csapat jött ki a pályára, és az elképzeléseink beváltak, de ehhez az kellett, hogy a pályán levõ játékosok hallatlan lelkesedéssel és akarással küzdjenek védekezésben és támadásban egyaránt. Nagyon szép gyõzelmet arattak a fiúk.

– Mit vár a tavaszi idénytõl?

– A tavaszi idényben azt szeretnénk elérni a srácokkal, hogy a három nagy mérkõzésre a szezon végén úgy menjünk be, hogy addig nem botlottunk, nincs hibánk. Elméletileg ez azt is jelentheti, hogy akkor már jobb helyezést értünk el, mint tavaly – és ez a célunk.