A kötelezõ feladat teljesítve

Az elmúlt héten, pénteken a Ceragem-Kozármisleny csapata érkezett Bonyhádra, hogy megmérkõzzön a B-Beton kosárlabdázóival. A vártnak megfelelõen alakult a 12. forduló mérkõzése. A bonyhádi gárda egy pillanatig sem engedte ki a kezébõl a meccs irányítását.

A vendégcsapat az elsõ öt perc alatt mindössze 5 pontra volt képes. Ezt a tendenciát az egész mérkõzésre le lehetett vetíteni. Sok bonyhádi kosár mellett – kevés mislenyi. A fiatal vendégek nem tudtak ellenállást kifejteni sem a palánk alatt, sem mezõnyben. Ezen az estén nem volt ellenszer a hazai kosarakra. A bonyhádiak végig vezetve megszerezték (ötödik vereségük mellé) a tizenegyedik gyõzelmüket. B-Beton Bonyhád – Ceragem-Kozármisleny 104-70.

Lukács Attila – mióta felépült ujjsérülésébõl – egyszerûen megállíthatatlan. Hétrõl-hétre vezére csapatának és az összesített pontlistán az elõkelõ második helyet foglalja el. Ezen a meccsen 25 pontja mellett 10 gólpasszal szolgálta ki társait. A bonyhádi csapat másik oszlopa, Tömösváry Máté 17 ponttal és 11 lepattanóval zárt. Örvendetes hír, hogy a sokáig súlyos térdsérüléssel bajlódó Rutkai Péter már második mérkõzését játszotta sárga-feketében.

Ezen a héten nagy feladat elõtt ál Murvai Árpád és csapata. Február 13-án fogadják a tabellán elõttük álló Kanizsa KK-t. A mérkõzést pénteken 18 órai kezdettel rendezik a bonyhádi sportcsarnokban.